Ma frankfurti levest
készítettem saját termesztésű kínai kel és szintén a saját
veteményesemből származó metélőpetrezselyem felhasználásával. Azért ez
fantasztikus, hogy még november végén is kiszaladhatok a kertbe friss
zöldségért.
Még sosem főztem frankfurti levest, de azt hiszem, sikerült, mert
mindenkinek ízlett. :) A receptet még tökéletesítenem kell -
virsliügyileg. Ugyanis most azt tettem bele, habár nem eszünk
felvágottat, a virsliféléket pedig kifejezetten "elítéljük" :). Gyorsan - és
későn - jött a receptötlet, így nem volt időm variálni, hogy mivel
helyettesíthetném.
A leves után a gyerekek egyik nagy kedvencét, lángost sütöttem. Sokszor sütök (sok :)) lángost, de most végre találtam egy
olyan receptet, amelynek a tésztája tökéletes. Nem ragad, nem kell
"szaggatás" közben állandóan olajozni a kezet.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése